lionsclub ijsselstein-lopikerwaard
Uitgelicht

Galadiner op 13 april voor het Prinses Maxima Centrum; Voor kinderen, tégen kanker!

January 28, 2019

1/8
Please reload

Een bijzonder kerstconcert

December 24, 2017

Op 23 december was het zover, een bijzonder kerstconcert in het Fulco, voor een groot aantal mensen die graag wat nieuwe mensen wilden ontmoeten Dit geweldige evenement is  mede tot stand gekomen door bijdrage van onder andere het Fulcotheater, Rotary Club, Pulse, Ewoud en de Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard.

 

In het  afgeladen Fulco konden men genieten van een mooi diner en afsluitend een geweldig concert het  duo Vitaliy Sokolovskiy (26, piano) en Alla Gorskaya (36, vocals). Beiden komen uit het Russische Rostov, een havenstad in het zuiden van Rusland. Een mooie samenwerking tussen verschillende clubs, die deze bewoners van IJsselstein een mooie avond bezorgden in deze soms moeilijke dagen rond Kerst.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

© Copyright Lionsclub

IJsselstein-Lopikerwaard 2016

Privacy disclaimer

Naam van de instelling: Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard
Rechtsvorm: Vereniging

KvKnummer (RSIN): 808276050

  • Facebook - White Circle