top of page

Woord van de president 2018 - 2019

Welkom op onze site

 

Lions International betekent veel in de wereld en de Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard wil veel voor u en onze omgeving betekenen. We zijn een levendige club, met mensen die elkaar graag ontmoeten, met mooie voorbeelden van service-activiteiten. Het Classic Car Event, Eten in ’t Wit, de jaarlijkse Kerststollenactie, NL Doet, het mannenuitje met Isselwaerde of voor ons intern het Rolling Dinner, het bekende adagium is: “be good and tell it”. En als Lionsclub blijven we aan de weg timmeren met nieuwe servicegerichte initiatieven.

 

Mijn motto voor dit jaar is “Verbinden & Verbonden blijven” Hoe bereik je mensen, hoe hou je ze bij je en wat kunnen we voor elkaar betekenen. Het motto van Lions International is “We Serve”, wij dienen. Het gaat om wat we voor de gemeenschap kunnen doen.

Als Lions zijn we uniek, omdat bij de Lions op wereldniveau én op kleinere schaal in IJsselstein-Lopikerwaard goede, ervaren mensen bij elkaar komen uit een groot aantal verschillende werkgebieden. Samen hebben we als netwerkorganisatie een enorme slagkracht om zaken echt in beweging te brengen. We hebben kennis, ervaring, netwerken en kwaliteiten waarmee we veel kunnen bereiken. Het werk moet dan nog wel gedaan worden.

 

En dit doen we al 35 jaar! Dit jaar vieren wij ons 7e Lustrum en u zult zeker nog van ons horen in IJsselstein en de Lopikerwaard. Houd onze agenda op deze website goed in de gaten.

 

Met aimabele Lions groet,

Maurits Eissens

President Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard 2018-2019

Maurits Eissens.jpg
bottom of page