top of page

Woord van de president 2019 - 2020

Hartelijk welkom op de website van de Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard

 

In Lionsclubs werken mensen uit de lokale gemeenschap op vriendschappelijke en vrijwillige basis samen om hulp te bieden daar waar dat nodig is. Ook binnen de Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard doen wij dat op deze wijze.

Een club die is opgericht door een aantal vrienden en al 36 jaar vanuit de internationale ‘We Serve – Wij dienen’-gedachte, iets willen betekenen voor IJsselstein en de Lopikerwaard.

In de afgelopen jaren dat ik lid heb mogen zijn hebben we als club hele mooie dingen georganiseerd, bereikt en bijgedragen. Zo hebben wij ons samen ingezet om mooie events als het Classic Car Event en Eten in ‘t Wit te organiseren. Beide evenementen waarmee we de IJsselsteiners en hun buren verbinden en tevens mooie bedragen ophalen om lokale initiatieven te ondersteunen. Daarnaast hebben we met een galadiner € 55.000,- opgehaald voor het Prinses Máxima Fonds, maar hebben we ook verzorgingstehuizen bezocht en een avond georganiseerd met mensen die betrokken zijn bij de veiligheidsregio om het thema "ondermijning" eens grondig te bespreken.

Komend jaar staat in het teken van samen op weg naar….?! In een snel veranderende wereld waarbij we, ondanks dat we continu verbonden zijn, steeds beter ons best moeten doen om het gevoel van "samen" te creëren. Samen is het leuker en samen kunnen we meer bereiken!

Samen met alle leden van onze Lionsclub streef ik ernaar om ook dit jaar weer bij te mogen dragen aan mooie lokale initiatieven. Heeft u tips of kunnen wij u helpen, laat het ons weten. Wij gaan dan kijken of wij u van dienst kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

 

Jocco Nieuwenhuis

President Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard 2019-2020

Jocco.jpg
bottom of page