top of page

Woord van de president 2015 - 2016

Geachte bezoeker van onze website,

Onze Lionsclub is sinds 1983 actief in IJsselstein en de Lopikerwaard waar wij als motto “We Serve” uitdragen. Als Lionsclub zijn wij maatschappelijk betrokken en waar noden zijn bieden wij hulp.
Voortdurend zijn wij bezig met het vervullen van aanvragen en wensen die ons bereiken, zowel op materieel als immaterieel gebied. Op materieel vlak steunt onze Lionsclub goede doelen uit de opbrengsten van het galadiner van afgelopen april. In totaal zijn acht regionale goede doelen geselecteerd die binnenkort een mooi bedrag tegemoet kunnen zien.


Op immaterieel gebied steunen wij tal van activiteiten waarbij onze leden zelf de handen uit de mouwen steken. Onze leden verzorgen bijvoorbeeld elk jaar hand-en-spandiensten tijdens NL Doet. In 2016 organiseren wij voor de tweede keer Junior Kook chef, waarbij gezonde voeding voor de jeugd centraal staat. Dit jaar organiseren we op 6 september, in samenwerking met onder andere de Rotaryclub, weer een Proefrit. Recentelijk zijn de opbrengsten van de vorige Proefrit uitgereikt aan de 9 Kernen van Lopik.

 

Heeft u of uw organisatie/vereniging ideeën voor een goed doel, kunt u ondersteuning gebruiken bij activiteiten of heeft u nog andere vragen? Laat het ons weten via het contactformulier onder de button “Contact”.

Met hartelijke groeten,

Arie Huffels
President Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard

bottom of page