top of page

Woord van de president 2022 - 2023

Beste lezer,

Ik ben Sven ten Pas, de huidige president van de Lionsclub IJsselstein - Lopikerwaard voor het jaar 2023-2024.

 

Het centrale thema van de Lions organisatie is "We serve," en dit thema sluit naadloos aan bij de activiteiten die wij, als Lionsclub IJsselstein – Lopikerwaard, jaarlijks organiseren. Onze missie is om de gemeenschap in ons verzorgingsgebied zowel materieel als immaterieel te ondersteunen.

 

Eind december zetten we de Wensboom weer neer op het centrale punt in IJsselstein. Dit initiatief begint langzaam maar zeker een mooie traditie te worden, waarbij we jaarlijks tientallen gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, helpen.

 

Daarnaast staat er eind november een groots gala op de agenda, waarbij we geld inzamelen voor het goede doel. Dit jaar is dat het revalidatiecentrum de Hoogstraat, een instelling die onze hulp goed kan gebruiken bij de ontwikkeling van meer digitale ondersteuning bij behandeltrajecten. Dit zijn concrete voorbeelden van hoe we jaarlijks samen met sponsoren anderen zo goed mogelijk proberen te helpen.

 

Dit jaar is bijzonder voor onze club, omdat we ons 40-jarig bestaan vieren. We zijn trots dat we al zo lang met een hechte groep mensen ons inzetten voor de gemeenschap. Elk jaar bepaalt de president het thema waaraan hij het jaar wil ophangen. Ik heb gekozen voor het woord "kennismaking." Na een bijzondere periode waarin we elkaar minder hebben gezien en gesproken en waarbij we nieuwe leden hebben verwelkomd, is het tijd voor een hernieuwde kennismaking met elkaar. Daarnaast zoeken we actief de kennismaking met nieuwe potentiële leden en met ons verzorgingsgebied. Het is voor ons van groot belang dat mensen en instanties in het gebied IJsselstein – Lopikerwaard weten dat ze bij ons kunnen aankloppen voor hulp.

 

Ik kijk uit naar een prachtig jaar vol activiteiten en ik hoop dat we op de een of andere manier iets voor u kunnen betekenen.

 

Bedankt voor uw interesse en met vriendelijke groet,

 

Sven ten Pas
President Lionsclub IJsselstein – Lopikerwaard 2023 – 2024

Sven_edited_edited.jpg
bottom of page