top of page

Woord van de president 2020 - 2021

Welkom op de website van de Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard

 

Als serviceclub handelen wij onder het motto: We Serve. Wij dienen om hulp te bieden daar waar dat voor de lokale gemeenschap nodig is. 

 

Wij doen dat vanuit gelden die wij met het organiseren van evenementen inzamelen.

Wij werken met vrijwilligers die contributie betalen en het fijn en belangrijk vinden een steentje bij te dragen. 

 

Afgelopen jaar stond in het teken van “samen op weg naar.” Maar het liep allemaal heel anders. Ondanks dat wij wel aan een aantal gevraagde ondersteuningen en hulpvragen hebben kunnen voldoen, was daar opeens “corona”.Verschrikkelijk allemaal! De wereldwijde impact van het Corona virus maakt dat wij als samenleving in onzekere tijden verkeren.. 

 

Het is best lastig allemaal. Een nieuwe wereld!

Daarom gaan we in het verlengde van vorig jaar  “samen op weg naar een nieuwe wereld’’, waarin van ons allen discipline gevraagd wordt om niet weer in zo’n zelfde crisis te belanden. Ik heb er vertrouwen in dat het ons zal lukken. 

 

Innovatie en nieuwe initiatieven moeten er voor zorgen dat we invulling kunnen blijven geven aan de We Serve-gedachte. 

Wij gaan daarom dit jaar wederom (digitale) evenementen organiseren waar de gemeenschap wat aan heeft. Ik heb de wens dat we snel weer zullen dansen met onze ouderen tijdens het NL-doet Diner, genieten tijdens het “Lions Classic Car event” en wellicht andere te organiseren events. Helaas is alles wat wij in onze agenda hebben staan, onder voorbehoud. Want  gezondheid van mensen staat bij ons altijd op de eerste plaats.

 

Zoals de laatste maanden vaak werd genoemd in het nieuws, SAMEN KUNNEN WIJ DIT! Samen zullen we elkaar helpen en ondersteunen. Ondanks de ontbrekende knuffel kunnen we toch gewoon goed en aardig voor elkaar zijn. Laten we dat met elkaar afspreken.

 

Ik wens U alles wat goed is.

 

Patrick

 

President van de Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard

IMG-20200815-WA0001.jpg
bottom of page