lionsclub ijsselstein-lopikerwaard
Uitgelicht

Galadiner op 13 april voor het Prinses Maxima Centrum; Voor kinderen, tégen kanker!

January 28, 2019

1/8
Please reload

Lions fietsen met visueel gehandicapten

May 15, 2017

Op zaterdag 13 mei 2017 heeft Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard samen met Activiteitengroep De Blikvanger uit Lopik en Ton van den IJssel Tweewielers uit Utrecht, 25 visueel gehandicapten mee op de fiets genomen na een prachtige ontvangst en rondleiding bij het bedrijf Schilte. Op tandems en duofietsen zijn visueel gehandicapten door enthousiaste bijrijders door Vianen en Nieuwegein gefietst. Tijdens de tocht van 28 km zijn we onderweg letterlijk in het zonnetje gezet met een heerlijke lunch en een drankje op de golfbaan.

Iedereen heeft genoten van wat we geroken, gevoeld en gehoord hebben die dag en de bijrijders hebben verteld wat er te zien was. Al met een een prachtig evenement en een bijzonder mooie en zeer geslaagde dag!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

© Copyright Lionsclub

IJsselstein-Lopikerwaard 2016

Privacy disclaimer

Naam van de instelling: Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard
Rechtsvorm: Vereniging

KvKnummer (RSIN): 808276050

  • Facebook - White Circle