lionsclub ijsselstein-lopikerwaard
Uitgelicht

Galadiner op 13 april voor het Prinses Maxima Centrum; Voor kinderen, tégen kanker!

January 28, 2019

1/8
Please reload

Testimonial: Stichting Leergeld IJsselstein

October 15, 2015

 

Stichting Leergeld IJsselstein, eveneens ontvanger van één van de op 14 oktober 2015 uitgereikte cheques, schreef:

 

Door het Leergeldsysteem van huisbezoeken komen de intermediairs van Leergeld IJsselstein veelvuldig in aanraking met allerlei situaties die om ondersteuning vragen. Cliënten hebben vaak geen geld voor deelname aan schoolreisjes of vakantieweken (voor IJsselstein de IJVO) of werkweken. Veelvuldig assisteert Leergeld IJsselstein bij de aanvraag van speciale middelen, die noodzakelijk zijn zoals sportkleding en of attributen.


Stichting Leergeld IJsselstein stelt zich ten doel om computers en laptops te verstrekken aan kinderen uit gezinnen, die zich de aanschaf daarvan niet kunnen veroorloven. Als gevolg van armoede ontstaat in onze samenleving een digitale achterstand. Deze stelling is echter ook omkeerbaar. Wie geen ICT-kennis en vaardigheden bezit zal een grotere kans op armoede hebben. Digitaal analfabetisme vergroot de kans op sociale uitsluiting. Deze kloof wil de stichting helpen dichten.

 

Graag willen wij het door U geschonken bedrag van € 3500 hieraan besteden. Hartelijk dank voor uw bijdrage.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

© Copyright Lionsclub

IJsselstein-Lopikerwaard 2016

Privacy disclaimer

Naam van de instelling: Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard
Rechtsvorm: Vereniging

KvKnummer (RSIN): 808276050

  • Facebook - White Circle