top of page
  • Foto van schrijverLionsclub IJsselstein

Testimonial: Dagopvang De Warmtebron uit Benschop


Donderdag 9 juni zijn deelnemers en vrijwilligers van dagopvang De Warmtebron een dagje uit geweest naar Dierenpark Amersfoort. Dit uitstapje is voornamelijk mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard. Dit jaar richt deze club zich vooral op de ouderen.

Allemaal hebben we genoten! Bij aankomst werden we verrast met koffie/thee en (natuurlijk) met een heerlijk gebakje waarna ieder vrij kon genieten van de dieren, waaronder de 50-jarige vrouwtjesaap Sjors en het 51-jarige mannetje Mike. De pas geboren hyenatweeling zat veilig binnen met moeder(die nogal onrustig werd van alle aandacht). Om één uur was er een heerlijke lunch met soep, diverse broodjes en drinken. Vervolgens de dierentuin weer in om rond half vijf weer veilig door onze chauffeur Corné bij de Bosrand teruggebracht te worden. Moe, maar voldaan is iedereen weer verder naar huis gegaan/begeleid.

Deelnemers en vrijwilligers van “De Warmtebron” hebben een geweldige dag gehad in dierenpark Amersfoort. Nogmaals dank voor de bijdrage van de Lions hieraan.


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page