top of page
  • Foto van schrijverLionsclub IJsselstein

Lions Club Doneert €60.000 aan De Hoogstraat

Met trots kondigt de Lions Club IJsselstein-Lopikerwaard aan dat we tijdens het Gala een bedrag van €60.000 hebben opgehaald. Deze opmerkelijke donatie is overhandigd aan De Hoogstraat Revalidatie. De bestuurder van De Hoogstraat, Kobien Mijland, samen met revalidatieartsen en onderzoekers Joost Baardman en Janneke Stolwijk, ontvingen deze gift.


Deze donatie zal worden gebruikt voor de aanschaf van twee extra MR-brillen, een innovatieve tool in de revalidatiezorg. Bovendien zal het bijdragen aan de ontwikkeling van twee nieuwe informatieve modules die essentiële onderwerpen behandelen: pijnbeheersing en seksualiteit bij dwarslaesiepatiënten.


Een significant deel van deze donatie ondersteunt ook het baanbrekende onderzoek van Joost Baardman. Hij zal onderzoeken wat het effect is van het gebruik van MR-technologie tijdens revalidatietrajecten. Dit onderzoek is niet alleen cruciaal voor De Hoogstraat, maar het is ook een deel van zijn promotietraject en zal internationaal erkend worden.


We zijn dankbaar voor de steun van alle betrokkenen bij het Lionsgala en trots op de impact die we samen kunnen maken. Onze inspanningen dragen bij aan baanbrekende ontwikkelingen in de revalidatiezorg en verbeteren de levenskwaliteit van velen.

Lions Club IJsselstein-Lopikerwaard blijft zich inzetten voor het verschil maken in de gemeenschap. Onze dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes.


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page