top of page
  • Foto van schrijverLionsclub IJsselstein

Tweede Classic Car Event van de Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard een groot succes


Op 2 juni 2018 was de historische binnenstad van IJsselstein weer gevuld met de mooiste oldtimers en classic cars. Na het overweldigende succes van het eerste event in 2017 was nu het thema “History meets History” . In de Benschopperstraat, Utrechtsestraat en Kloosterstraat stonden ruim 50 schitterende voertuigen opgesteld. Het massaal opgekomen publiek kon zich van 9:00 tot 13:00 uur vergapen aan geweldige auto’s.

Om 13:00 uur werd het defilé van de auto's voor het oude stadhuis geopend door de president van de Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard, Rienk Sijbrandij en de burgemeester van IJsselstein, de heer Patrick van Domburg, die overigens één van de enthousiaste deelnemers was. De rit die de classic cars vervolgens maakten ging over ruim 80 km door de Lopikerwaard. De finish was bij de firma Schilte in IJsselstein, waar de deelnemers nog een keer de voertuigen opstelden en er werd nagepraat en geborreld.

Aan het Classic Car Event zit, zoals het de Lions IJsselstein-Lopikerwaard betaamt, een goed doel vast. Dit jaar was dat de geweldige organisatie van Abrona. Een broeikas bij het Abrona-pand in Benschop heeft de verschillende stormen van de afgelopen jaren niet doorstaan. De president was blij om aan te kunnen kondigen dat er uit de opbrengst van het Classic Car Event 2018 tenminste €2.000 euro overgemaakt zal worden voor de aanschaf van een nieuwe kas.

De Lions hebben een mooi evenement neergezet, dat hopelijk een traditie zal worden in de evenementenkalender van IJsselstein. Op naar editie 3! De Lions zijn trots op de vrijwilligers en de sponsoren van dit event.


Foto: Irma LaDouche

118 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page