top of page
  • Foto van schrijverLionsclub IJsselstein

Lions serveren diner aan ouderen met NL Doet


Op zaterdag 11 maart 2017 droegen de Lions voor de 12e keer hun steentje bij aan een diner voor ouderen in de Oase te IJsselstein. 96 ouderen maakten hun opwachting om 18:00 uur voor dit jaarlijkse diner in het kader van NL Doet. In een feestelijk ingerichte zaal waar de Lions alles al hadden klaargezet konden zij aanschuiven voor een prima driegangendiner, gesponsord door Jaap Schimmel van de PLUS en gekookt door chef de cuisine Jan Brouwer. Ook burgemeester Patrick van Domburg schoof aan voor het diner met de ouderen. Tussen de gangen door zorgde het IJsselsteins Zeemanskoor voor muzikale intermezzo's. De bediening (en de afwas!) door een 16-tal Lions en partners van Lions verliep gesmeerd, waardoor de deelnemers aan het diner volop van deze gezellige bijeenkomst konden genieten. Om 21:30 uur keerden de gasten voldaan huiswaarts.17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page