top of page
  • Foto van schrijverLionsclub IJsselstein

Lions IJsselstein-Lopikerwaard steunen de Blikvanger


Sinds oktober 2016 worden iedere donderdagochtend activiteiten voor mensen met een visuele beperking georganiseerd in Dorpshuis De Schouw in Lopik. Er worden veel verschillende activiteiten gedaan waaronder spelletjes en bijvoorbeeld zwemmen.

De laatste donderdag van de maand is er altijd sport en spel. Omdat bewegen zo belangrijk is! En er is spel om geheugen, tast en reuk zintuigen te activeren. De Blikvanger heeft een aanvraag gedaan bij de Lions om de aanschaf van rinkelballen (ballen met bel of piepsignaal), dobbelstenen en damspel met opliggende punten en diepliggende velden mogelijk te maken.

Op 29 maart kreeg de blikvanger bezoek van de vice-president Maurits Eissens van de Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard. Hij bracht een grote doos mee met aangepast sport en spelmateriaal.


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page