• Lionsclub IJsselstein

NLDoet dag in Oase met 90 seniorenOp 10 maart 2018 is voor de twaalfde keer in het kader van NL Doet gratis een drie gangen maaltijd geserveerd aan ruim 90 senioren. Locatie was zoals ieder jaar De Oase te IJsselstein.

Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard serveerde de maaltijd uit en zorgde tegelijkertijd voor begeleidende drankjes, die voor rekening van de Lions kwamen. Onder de liederen van het zeemanskoor werd enorm genoten van de maaltijd, gezellig bijgepraat en voorzichtig meegedeind met de muziek. Burgemeester Patrick van Domburg sprak de aanwezigen toe en is vervolgens gezellig aangeschoven om mee te eten. Na de koffie met koekjes is iedereen voldaan weer naar huis gegaan. Een gezellige succesvolle traditie werd weer afgesloten.

#serviceproject

29 keer bekeken

© Copyright Lionsclub

IJsselstein-Lopikerwaard 2016

Privacy disclaimer

Naam van de instelling: Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard
Rechtsvorm: Vereniging

KvKnummer (RSIN): 808276050

  • Facebook - White Circle