• Lionsclub IJsselstein

Lions gaan op mannenuitje


Elk jaar verzorgen de Lions samen met Isselwaerde een "mannenuitje". De mannen van het centrum krijgen van de Lions een leuke avond aangeboden waarbij er gekaart wordt en spelletjes gespeeld worden. Ook dit jaar werd mannenuitje georganiseerd door de Lions en wel op 20 december 2017. Onder het genot van een borreltje en een bitterbal werden er verhalen van nu maar ook van vroeger aan elkaar verteld. Het was weer een geweldige avond voor iedereen. Op naar het volgende mannenuitje!

Ook het Zenderstreeknieuws deed verslag van dit evenement:1 keer bekeken

© Copyright Lionsclub

IJsselstein-Lopikerwaard 2016

Privacy disclaimer

Naam van de instelling: Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard
Rechtsvorm: Vereniging

KvKnummer (RSIN): 808276050

  • Facebook - White Circle