top of page
  • Bas

Autismecafé IJsselstein ontvangt bijdrage van de Lionsclub

Voorafgaand aan de vierde bijeenkomst van het Autismecafé IJsselstein op woensdag 5 april jl. heeft Bas van der Horst namens de Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard een cheque uitgereikt van €500 aan het Autismecafé.

Het Autismecafé is een ontmoetingsplek voor ouders van een kind met autisme. Het is een echt ouderinitiatief: door ouders, voor ouders. Tijdens de bijeenkomsten wordt er in ontspannen sfeer gesproken over een thema en is er veel ruimte voor het uitwisselen van informatie, ervaring en ideeën. Tijdens de bijeenkomst is er een gastspreker aanwezig en een gesprekleider die de avond leidt.

De Lionsclub is van mening dat dit initiatief alle aandacht en steun verdient en heeft naast het bedrag ook aangeboden om het Autisme Café in te toekomst immaterieel te ondersteunen met locatie en spreker. Noot: Stichting Ovaal is de organisatie die landelijk de inzet van ouders in de Autismecafés coördineert en ondersteunt.

Meer informatie is te verkrijgen via www.autismecafe.nl

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page