• Lionsclub IJsselstein

Een bijzonder kerstconcert


Op 23 december was het zover, een bijzonder kerstconcert in het Fulco, voor een groot aantal mensen die graag wat nieuwe mensen wilden ontmoeten Dit geweldige evenement is mede tot stand gekomen door bijdrage van onder andere het Fulcotheater, Rotary Club, Pulse, Ewoud en de Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard.

In het afgeladen Fulco konden men genieten van een mooi diner en afsluitend een geweldig concert het duo Vitaliy Sokolovskiy (26, piano) en Alla Gorskaya (36, vocals). Beiden komen uit het Russische Rostov, een havenstad in het zuiden van Rusland. Een mooie samenwerking tussen verschillende clubs, die deze bewoners van IJsselstein een mooie avond bezorgden in deze soms moeilijke dagen rond Kerst.#serviceproject #LionsclubIJsselsteinLopikerwaard

4 keer bekeken

© Copyright Lionsclub

IJsselstein-Lopikerwaard 2016

Privacy disclaimer

Naam van de instelling: Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard
Rechtsvorm: Vereniging

KvKnummer (RSIN): 808276050

  • Facebook - White Circle