top of page
  • Foto van schrijverLionsclub IJsselstein

Lions fietsen met visueel gehandicapten


Op zaterdag 13 mei 2017 heeft Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard samen met Activiteitengroep De Blikvanger uit Lopik en Ton van den IJssel Tweewielers uit Utrecht, 25 visueel gehandicapten mee op de fiets genomen na een prachtige ontvangst en rondleiding bij het bedrijf Schilte. Op tandems en duofietsen zijn visueel gehandicapten door enthousiaste bijrijders door Vianen en Nieuwegein gefietst. Tijdens de tocht van 28 km zijn we onderweg letterlijk in het zonnetje gezet met een heerlijke lunch en een drankje op de golfbaan.

Iedereen heeft genoten van wat we geroken, gevoeld en gehoord hebben die dag en de bijrijders hebben verteld wat er te zien was. Al met een een prachtig evenement en een bijzonder mooie en zeer geslaagde dag!
8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page