top of page
  • Foto van schrijverLionsclub IJsselstein

De winnaars van de voorrondes op een rij9 teams van 8 scholen deden mee aan Junior Kook Chef IJsselstein-Lopikerwaard. Er is volop met passie geoefend, geproefd en verbeterd. Zo bijzonder mooi om kinderen zo gepassioneerd te zien over gezonde voeding en koken. Sommige ouders merken dat hun kinderen nu meer oog hebben voor wat goed voor ze is en wat niet zo goed is. Natuurlijk is een snoepje af en toe lekker. En natuurlijk is een hamburger of frietjes eten erg lekker. Dat hoef je ook niet te laten. Probeer alleen (veel) meer gezond voeding te eten dan de ongezonde en houd het in balans.

De gerechten waren van hoog niveau en er is HEEL VEEL met gezonde ingrediënten gewerkt. Echt top dat het gelukt is dat je met gezonde voeding zo iets lekkers kan maken. De jury moest elke keer lang overleggen om een winnaar te kiezen. Wat ons betreft zijn alle kinderen winnaar, alleen al omdat ze mee hebben gedaan. Maar in een wedstrijd kan er maar één winnaar zijn en die moest elke dag gekozen worden. En dat zijn de volgende scholen geworden: De Overkant Gerardus Majella Opstap 2. Bij de voedingsquiz is er ook heel goed gestudeerd en geoefend. De meeste teams hadden maar enkele fouten bij de 20 vragen die werden gesteld over gezonde voeding. Dat is echt heel goed, hoor! De volgende teams hebben gewonnen en daarom ontvangen zij een mooi boek over "gezond trakteren". Hopelijk wordt dit boek veel toegepast op school! :-) De Overkant De Zomergaard Agnesschool. Op vrijdag 18 maart wordt om 12.00 uur de wildcard bekend gemaakt. Dit team heeft het dus echt verdiend, omdat zij het beste gerecht hebben gemaakt ten opzichte van alle andere teams van alle dagen. Kijk op www.facebook.com/lionsijsselstein voor de uitslag.


2 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page