top of page
  • Foto van schrijverLionsclub IJsselstein

Laatste dag van de voorrondes!


Vandaag alweer de laatste dag van de Junior Kook Chef IJsselstein-Lopikerwaard gehouden. De 3 teams zijn de Opstap 1, de Opstap 2 en de Agnesschool. Wederom zijn alle koks voorzien van een mooi Junior Kook Chef kookschort. Kinderen komen binnen en leggen meteen hun kookingrediënten klaar op de werktafels.

Vandaag viel vooral op dat er veel tijd besteed is aan de presentatie van het gerecht. Wat ziet het er allemaal mooi uit. De jury heeft ook lang moeten overleggen voordat ze de winnaar bekend konden maken. Het niveau is zo hoog en zo dicht bij elkaar dat het moeilijk is om een winnaar uit te kiezen.

Ga zo door kinderen met de passie voor gezond koken en lekker eten!


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page