top of page
  • Foto van schrijverLionsclub IJsselstein

Junior Kookchef begin met voorrondes


Vandaag (15 maart 2016) zijn we begonnen met de voorrondes voor Junior Kook Chef IJsselstein-Lopikerwaard 2016!

In de kookstudio IJsselstein zijn de eerste drie teams (Paulusschool, De Tandem en De Overkant) vanmiddag aan de slag gegaan om het lekkerste, gezondste en best ogende gerecht te maken. En het was spannend. Zelfs zo spannend dat de jury zich moest terugtrekken om te overleggen wie de winnaar van voorronde 1 werd. Uiteindelijk heeft basisschool De Overkant gewonnen (met nipte meerderheid) en mag dit team dus door naar de finale op 5 april 2016 in Pantalone.

De kennisquiz werd ook gewonnen door De Overkant. Na een gelijke eindstand met de Paulusschool moesten de twee teams een rebus oplossen. Daar was de Overkant net iets sneller in en zij wonnen een mooi boek over "Gezond trakteren".

Wel te gek om de kinderen zo enthousiast en gepassioneerd aan het koken te zien. En erg gaaf om te horen dat er zelfs kinderen zijn die nu vaker thuis koken en gezond voedsel willen hebben! :-)

Morgen ronde 2 met Zomergaard, Gerardus Majella en de Jan Bunnikschool.7 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page