top of page
  • Foto van schrijverLionsclub IJsselstein

Eerste voeding workshop van start in Lopik en Cabauw!


Maandag 1 februari zijn Jolanda Donk (diëtistenpraktijk Donk) en Rene van Vulpen (Kookstudio IJsselstein) gestart met de eerste 3 voeding workshops te geven. Deze werden gegeven aan de Jan Bunnik school en de Zomergaard in Lopik. En de Gerardus Majella school in Cabauw.

De voeding workshops zijn een onderdeel van Junior Kook Chef 2016 waar o.a. deze drie scholen aan deelnemen. Tijdens de workshop wordt de kinderen van alles verteld over gezonde voeding en waarom het belangrijk is voor ze. Tevens worden kooktips gegeven zodat de kinderen zich goed kunnen voorbereiden op de kook wedstrijd.

We kijken uit naar reacties van de scholen!

Groet, Het JKC2016 team4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page