top of page
  • Foto van schrijverLionsclub IJsselstein

Hoofsponsor JKC2016 wordt Plus J.Schimmel


Inmiddels een hele bekende sponsor van menig initiatief in IJsselstein-Lopikerwaard is de Plus supermarkt van Jaap Schimmel. We hebben J. Schimmel bereid gevonden om hoofdsponsor te worden van Junior Kook Chef 2016.

Dat betekent voor ons dat we daar een heleboel mooie zaken voor gaan regelen. Bijvoorbeeld alle kookingrediënten voor de voorrondes en de finale komen van Plus J. Schimmel vandaan. En de vier mobiele kookeilanden die speciaal geplaatst worden in Pantalone op 5 april zijn dankzij Plus J. Schimmel werkelijkheid geworden.

J. Schimmel steunt gezonde voeding initiatieven van harte en zo ook deze editie van JKC2016.

Dank je wel Plus J. Schimmel voor jullie sponsorship!!!


Groet, Het JKC2016 team

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page