• Lionsclub IJsselstein

Kerststollen voor de voedselbankenOok dit jaar heeft Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard, onder auspiciën van zijn fundraising-commissie, de zo langzamerhand traditioneel geworden "Kerststollenactie" gehouden. Deze actie, waarbij de club probeert zoveel mogelijk kerststollen van de IJsselsteinse bakkerij Aelbers te verkopen en waarbij een bepaalde marge ten goede komt aan de club, wordt al meer dan 25 jaar in de Kerstperiode georganiseerd. De actie heeft als doel extra fondsen te werven ter ondersteuning van regionale activiteiten.

Eén van onze Lionsleden,die tevens de grootste afnemer van onze kerststollen is, kwam in 2009 op het idee om het grootste gedeelte van de opbrengst van onze kerststollenactie te bestemmen voor de Voedselbanken en de minder bedeelden in onze regio. Aldus werd besloten en sindsdien gaan jaarlijks een groot aantal kerststollen naar de Voedselbanken van IJsselstein en Lopik, hetgeen door de mensen die hier gebruik van mogen maken zeer gewaardeerd wordt. Dit jaar werden 350 kerststollen weggegeven.


1 keer bekeken

© Copyright Lionsclub

IJsselstein-Lopikerwaard 2016

Privacy disclaimer

Naam van de instelling: Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard
Rechtsvorm: Vereniging

KvKnummer (RSIN): 808276050

  • Facebook - White Circle