• Lionsclub IJsselstein

Testimonial: Inloopplaats Schuilpaats Lopik


Inloopplaats Schuilpaats Lopik schreef, naar aanleiding van de op 14 oktober 2015 in ontvangst genomen cheque, op haar website:

Het Inloophuis van de Stichting Schuilplaats aan de Rolafweg te Lopik ontving tot haar grote verrassing een donatie van €1.500,00 van de Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard. De verwarming in ons gebouw is afgelopen zomer geoptimaliseerd, mede door deze gift is dat mogelijk gemaakt. In het Inloophuis vinden allerlei activiteiten plaats voor jong en oud. Dankzij onze sponsoren en deze donatie kunnen alle activiteiten in het nieuwe seizoen weer starten; de koffieochtenden, jeugdactiviteiten, schilderen en de nieuwe activiteit kinderfeestjes. Voor ons volledige programma zie de huis aan huis verspreide folder of onze website: www.schuilplaatslopik.nl.


#testimonial

3 keer bekeken0 reacties

© Copyright Lionsclub

IJsselstein-Lopikerwaard 2016

Privacy disclaimer

Naam van de instelling: Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard
Rechtsvorm: Vereniging

KvKnummer (RSIN): 808276050

  • Facebook - White Circle