top of page
  • Foto van schrijverLionsclub IJsselstein

Wensboomproject: Impact in IJsselstein en Lopik

De Lions Club IJsselstein-Lopikerwaard is verheugd te kunnen delen dat ons initiatief, www.wensboomijsselstein.nl, een voor de 4e keer op rij een succes is geworden. Van de 142 ingediende wensen zijn er maar liefst 120 in vervulling gegaan in IJsselstein en Lopik. Daarnaast hebben we ook 40 kerstpakketten kunnen uitdelen aan statushouders, een gebaar dat bijzonder goed ontvangen werd.


Op zaterdag 16 december was het een feestelijke dag waarop iedereen zijn of haar wens uitgereikt kreeg. Deze dag was een prachtig moment van samenzijn en dankbaarheid. Het was ontroerend en inspirerend om de blije gezichten en de dankbaarheid van de ontvangers te zien. De vreugde en de positieve impact die we als gemeenschap hebben kunnen creëren, waren duidelijk voelbaar.


We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan alle sponsoren en betrokkenen die dit project mogelijk hebben gemaakt. Jullie genereuze bijdragen en inzet hebben een directe en positieve impact gehad. Het initiatief van de wensboom IJsselstein een ware getuigenis van wat we kunnen bereiken als we samenwerken en ons inzetten voor de gemeenschap.


Dit project weerspiegelt onze 'We Serve'-filosofie van de internationale Lions Club. Elke vervulde wens en elk uitgedeeld kerstpakket is een bewijs van onze inzet om te dienen en positieve veranderingen teweeg te brengen.
29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page