top of page
  • Foto van schrijverLionsclub IJsselstein

Actief in Speeltuin Kloosterplantsoen Tijdens NLdoet

Op de dag van NLdoet heeft de Lions Club IJsselstein zich ingezet voor Speeltuin Kloosterplantsoen, een inclusieve speelplek in IJsselstein waar kinderen tot 12 jaar, ongeacht hun beperking, veilig en uitdagend kunnen spelen. Deze speeltuin, belangrijk voor zowel spel als ontmoeting, kreeg een opknapbeurt om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen.


Het vrijwilligerswerk van de Lions Club richtte zich op het onderhoud van de speeltoestellen en de algehele voorbereiding van de speeltuin. De inzet van de clubleden droeg bij aan het behoud van deze belangrijke gemeenschapsruimte, die niet alleen dient als speelplek maar ook als ontmoetingspunt en historische locatie binnen ons verzorgingsgebied.


Door de actieve betrokkenheid van de Lions Club en andere vrijwilligers is de speeltuin nu klaar om kinderen en hun families weer te verwelkomen. Dit initiatief benadrukt het belang van gemeenschapswerk en de positieve impact die vrijwilligers kunnen hebben op lokale faciliteiten.


We zijn dankbaar voor de inzet van alle betrokkenen en trots op de gerealiseerde verbeteringen in de Speeltuin Kloosterplantsoen. Hun werk versterkt niet alleen de fysieke ruimte, maar ook de sociale verbinding binnen IJsselstein.

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page