• Lionsclub IJsselstein

Galadiner op 13 april voor het Prinses Maxima Centrum; Voor kinderen, tégen kanker!

Bijgewerkt: 1 apr 2019


De Lions Club IJsselstein-Lopikerwaard, opgericht in 1983 en bekend van haar vele fundraising activiteiten, organiseert wederom een galadiner op 13 april 2019.

De Lions Club IJsselstein-Lopikerwaard, opgericht in 1983 en bekend van haar vele fundraising activiteiten, organiseert wederom een galadiner op 13 april 2019. De opbrengst van dit galadiner komt te goede aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Een uniek centrum waar, sinds 18 mei 2018, alle kinderen met kanker worden behandeld, met als missie; ieder kind met kanker genezen met optimale kwaliteit van leven. Vanaf de opening richt het Prinses Máxima Centrum zich in eerste instantie op de allerbeste zorg voor de kinderen en hun families.


De eerste positieve resultaten zijn geboekt. Nu er steeds meer overlevenden zijn van kinderkanker, komen ook de bijwerkingen op lange termijn beter aan het licht. Deze bijwerkingen verdienen aandacht. Met dit diner vragen wij van harte uw aandacht en hopen met elkaar een mooi bedrag bijeen te brengen voor vruchtbaarheidsonderzoek voor en na behandeling van kinderen.

Tijdens dit galadiner wordt een loterij en een veiling met maar liefst 16 kavels gehouden.

Deze avond is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren.

Met vriendelijke groet,

Lions Club IJsselstein-Lopikerwaard#fundraising #serviceproject

104 keer bekeken

© Copyright Lionsclub

IJsselstein-Lopikerwaard 2016

Privacy disclaimer

Naam van de instelling: Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard
Rechtsvorm: Vereniging

KvKnummer (RSIN): 808276050

  • Facebook - White Circle