top of page
  • Foto van schrijverLionsclub IJsselstein

Zonnebloem op stap naar de Keukenhof


De afdeling Benschop/Polsbroek van de stichting Zonnebloem is 12 april met ruim 40 ouderen naar de Keukenhof geweest. De Lions hebben dit door financiële ondersteuning mede mogelijk gemaakt. Deze reis is een hele onderneming, niet iedereen is nog goed ter been dus er is ook heel veel duwkracht nodig. De Lions ondersteunen dit soort projecten maar al te graag. Mooi hoe in veel meer stichtingen de “ We Serve”-gedachte ook in hun doelstellingen zit!

De ouderen hebben een prachtige dag gehad die tot in de puntjes geregeld was door de vrijwilligers van de Zonnebloem. We zijn blij dat onze steun dit soort prachtige initiatieven mogelijk maakt.


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page