top of page
  • Foto van schrijverLionsclub IJsselstein

Eten in 't Wit 2017 zeer geslaagd in Circus Renz op Het Podium IJsselstein


Er is lang naar toegewerkt, er zijn veel voorbereidingen getroffen voor een diner in de open lucht in de IJsselsteinse binnenstad en uiteindelijk op zaterdag 24 juni zelf moest er, door de slechte weersomstandigheden, worden uitgeweken naar een locatie die droog en warm was. En dat lukte i.s.m. Circus Renz op Het Podium. Met 350 gasten hebben we genoten van heel veel gezelligheid, enthousiasme, zang & dans en de lekkerste recepten! Dank allemaal aan de aanwezige gasten en entertainment en dank jullie wel voor alle complimenten die we mochten ontvangen. Dit evenement is uiteraard voor herhaling vatbaar en daar gaan we binnenkort over brainstormen. In ieder geval zullen alle aanwezige gasten het als eerste horen wanneer de volgende editie van Eten in "t Wit weer aanvangt.

Hou ons in de gaten op www.facebook.com/lionsijsselstein en als jullie nog leuke foto's hebben die je wilt delen, stuur ze dan door viaevenemetn@lionsijsselstein.nl of deel ze op onze Facebookpagina.

Tot de volgende Eten in 't Wit!27 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page