top of page
  • Foto van schrijverLionsclub IJsselstein

Lions poten honderden bloembollenOp naar een fleurig voorjaar 2017! Zeker als het aan de Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard ligt.

Op zaterdag 12 november 2016 werden door een zevental leden van de Lionsclub en twee partners van leden een kleine 1000 bloembollen geplant rond een aantal zorginstellingen in de Lopikerwaard. Niet alleen bij de Boka, Isselwaerde en Ewoud in IJsselstein, maar ook bij De Groenenhof in Benschop en bij De Schuilplaats in Lopik kunnen de bewoners en bezoekers in de lente van 2017 een aanzienlijke bloemenpracht verwachten. Ook bij de vestigingen De Haan en De Vos van Abrona zijn 200 bloembollen afgeleverd. Alleen de natuur moet nu nog zijn werk doen, dus gaarne nog even geduld tot het komend voorjaar om naast de verschillende tulpen-, narcissen- en anemoonsoorten ook de Muscari Armeniacum, Allium Moly, te zien opbloeien.

Deze bollenpoot-actie van de Lions was één van de activiteiten die dit verenigingsjaar plaatsvinden in het kader van "Een jaar lang 100", een serie van evenementen, waarbij iedere maand iets bijzonders wordt georganiseerd in het kader van het 100-jarig bestaan van Lions International.

Klik op deze link voor een leuke reactie van De Schuilplaats.


9 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page