lionsclub ijsselstein-lopikerwaard
Uitgelicht

Galadiner op 13 april voor het Prinses Maxima Centrum; Voor kinderen, tégen kanker!

January 28, 2019

1/8
Please reload

Geluid voor SSS Lopik van de Lions

May 16, 2018

 

Zaterdag 7 april was het een gezellige en drukke bedoeling in sporthal de Wiekslag. De jaarlijkse clubkampioenschappen van turnvereniging SSS Lopik werden gehouden.  In drie rondes lieten de turn(st)ers van alle niveaus zien wat ze het afgelopen jaar allemaal geleerd hebben. In de eerste en tweede ronde kwamen de selectiemeiden aan bod. Hier werden o.a. op de vloer oefeningen op muziek geturnd. 

 

"Vanaf dit jaar konden wij eindelijk het publiek ook goed mee laten luisteren, dankzij onze nieuwe muziekinstallatie", zo meldden de turnmeiden. Deze muziekinstallatie werd gesponsord door de Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard.

Van de turnvereniging ontvingen wij deze geweldige foto, leuk om wat terug te horen.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

© Copyright Lionsclub

IJsselstein-Lopikerwaard 2016

Privacy disclaimer

Naam van de instelling: Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard
Rechtsvorm: Vereniging

KvKnummer (RSIN): 808276050

  • Facebook - White Circle