lionsclub ijsselstein-lopikerwaard
Uitgelicht

Galadiner op 13 april voor het Prinses Maxima Centrum; Voor kinderen, tégen kanker!

January 28, 2019

1/8
Please reload

2e Classic Car Event op 2 juni 2018

February 7, 2018

Op 2 juni 2018 zal de historische binnenstad van IJsselstein weer gevuld worden met de mooiste oldtimers en classic cars. Na het overweldigende succes van het eerste event is nu het thema “History meets History”. Er is ruimte voor maximaal 100 voertuigen die zich zullen presenteren in de Benschopperstraat, de Utrechtsestraat en de Kloosterstraat.

 

Na het defilé van de auto's voor het oude stadhuis gaan de deelnemers een rondje maken door de prachtige Lopikerwaard. Er zal hoogstwaarschijnlijk een tussenstop gemaakt worden in Benschop of één van de andere kernen.

 

Aan het Classic Car Event zit, zoals het de Lions IJsselstein-Lopikerwaard betaamt, een goed doel vast. Dit jaar is dat de geweldige organisatie van Abrona geworden. Abrona heeft in zijn logo “Voor elkaar, met elkaar”. Dat motto ligt heel dicht tegen de kernwaarde van de Lionsorganisatie aan. Vandaar onze keuze voor Abrona.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

© Copyright Lionsclub

IJsselstein-Lopikerwaard 2016

Privacy disclaimer

Naam van de instelling: Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard
Rechtsvorm: Vereniging

KvKnummer (RSIN): 808276050

  • Facebook - White Circle