lionsclub ijsselstein-lopikerwaard
Uitgelicht

Galadiner op 13 april voor het Prinses Maxima Centrum; Voor kinderen, tégen kanker!

January 28, 2019

1/8
Please reload

Lions serveren diner aan ouderen met NL Doet

March 15, 2017

Op zaterdag 11 maart 2017 droegen de Lions voor de 12e keer hun steentje bij aan een diner voor ouderen in de Oase te IJsselstein. 96 ouderen maakten hun opwachting om 18:00 uur voor dit jaarlijkse diner in het kader van NL Doet. In een feestelijk ingerichte zaal waar de Lions alles al hadden klaargezet konden zij aanschuiven voor een prima driegangendiner, gesponsord door Jaap Schimmel van de PLUS en gekookt door chef de cuisine Jan Brouwer.
Ook burgemeester Patrick van Domburg schoof aan voor het diner met de ouderen. Tussen de gangen door zorgde het IJsselsteins Zeemanskoor voor muzikale intermezzo's. De bediening (en de afwas!) door een 16-tal Lions en partners van Lions verliep gesmeerd, waardoor de deelnemers aan het diner volop van deze gezellige bijeenkomst konden genieten. Om 21:30 uur keerden de gasten voldaan huiswaarts.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

© Copyright Lionsclub

IJsselstein-Lopikerwaard 2016

Privacy disclaimer

Naam van de instelling: Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard
Rechtsvorm: Vereniging

KvKnummer (RSIN): 808276050

  • Facebook - White Circle