lionsclub ijsselstein-lopikerwaard
Uitgelicht

Galadiner op 13 april voor het Prinses Maxima Centrum; Voor kinderen, tégen kanker!

January 28, 2019

1/8
Please reload

Testimonial: Dagopvang De Warmtebron uit Benschop

June 9, 2016

Donderdag 9 juni zijn deelnemers en vrijwilligers van dagopvang De Warmtebron een dagje uit geweest naar Dierenpark Amersfoort. Dit uitstapje is voornamelijk mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard. Dit jaar richt deze club zich vooral op de ouderen.


Allemaal hebben we genoten! Bij aankomst werden we verrast met koffie/thee en (natuurlijk) met een heerlijk gebakje waarna ieder vrij kon genieten van de dieren, waaronder de 50-jarige vrouwtjesaap Sjors en het 51-jarige mannetje Mike. De pas geboren hyenatweeling zat veilig binnen met moeder(die nogal onrustig werd van alle aandacht). Om één uur was er een heerlijke lunch met soep, diverse broodjes en drinken. Vervolgens de dierentuin weer in om rond half vijf weer veilig door onze chauffeur Corné bij de Bosrand teruggebracht te worden. Moe, maar voldaan is iedereen weer verder naar huis gegaan/begeleid.

 

Deelnemers en vrijwilligers van “De Warmtebron” hebben een geweldige dag gehad in dierenpark Amersfoort. Nogmaals dank voor de bijdrage van de Lions hieraan.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

© Copyright Lionsclub

IJsselstein-Lopikerwaard 2016

Privacy disclaimer

Naam van de instelling: Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard
Rechtsvorm: Vereniging

KvKnummer (RSIN): 808276050

  • Facebook - White Circle