lionsclub ijsselstein-lopikerwaard
Uitgelicht

Galadiner op 13 april voor het Prinses Maxima Centrum; Voor kinderen, tégen kanker!

January 28, 2019

1/8
Please reload

Nieuwe bus Zender Express mede gesponsord door Lions

May 24, 2016

Op 19 mei 2016 werd de nieuwe bus van Zender Express feestelijk in gebruik genomen. Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard droeg met een donatie van € 2.500 bij aan het mogelijk maken van de aanschaf van deze nieuwe bus.
Zender Express is een initiatief van Pim van Schijndel, ondersteund door een groep van 45 vrijwilligers, waaronder een flink aantal chauffeurs. De Zender Express maakt het mogelijk voor 55-plussers, die er niet meer zelfstandig op uit kunnen gaan, om uitstapjes te maken in Nederland, soms dicht in de buurt, soms wat verder weg,  tegen een overzienbare eigen bijdrage. In 2010 werd gestart met een eerste bus; nu, zes jaar later, zijn er ca. 600 “klanten” die van de diensten van Zender Express gebruik maken. De bus rijdt zes dagen per week. Inmiddels had de oude bus 200.000 km gereden en was deze aan vervanging toe.
Met de steun van circa tien sponsors en met de steun van het Ouderenfonds kon de nieuwe bus voor ongeveer de helft van de normale prijs worden aangeschaft, waardoor de maandelijkse (lease)lasten van de bus redelijk laag gehouden kunnen worden en zodoende de bijdrage voor een uitstapje met de Zender Express draaglijk blijft voor de deelnemers.
Met de mooie nieuwe bus, die werd onthuld door Rabobank-directievoorzitter Franca van Winkel, kan de Zender Express weer een flink aantal jaren vooruit en haar klanten vele leuke uitstapjes en contacten bezorgen.
Voor verdere informatie: www.zenderexpress.nl

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

© Copyright Lionsclub

IJsselstein-Lopikerwaard 2016

Privacy disclaimer

Naam van de instelling: Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard
Rechtsvorm: Vereniging

KvKnummer (RSIN): 808276050

  • Facebook - White Circle