lionsclub ijsselstein-lopikerwaard
Uitgelicht

Galadiner op 13 april voor het Prinses Maxima Centrum; Voor kinderen, tégen kanker!

January 28, 2019

1/8
Please reload

Testimonial: Stichting Starfish

December 12, 2015

Stichting Starfish reageerde, naar aanleiding van een cheque die zij op 12 december 2015 kregen overhandigd:

 

Wat een mooi moment was het vorige week om van Patrick Sporkslede en Jocco Nieuwenhuis een cheque van EUR 500 te mogen ontvangen namens Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard! De bijdrage is bedoeld voor het vluchtelingenwerk dat door Starfish Foundation wordt gedaan op Lesbos.
Dit keer geen goed doel in en om IJsselstein, maar een doel verderop in de wereld. Maar daar zijn wij – als IJsselsteiners – wel bij betrokken!

 

Afgelopen zomer waren we op Lesbos op vakantie en bleven er langer om te helpen. Op dat moment kwamen er een paar honderd per dag aan. Inmiddels zijn er dit jaar al 460.000 vluchtelingen op Lesbos geland, waarvan er 275.000 door Stichting Starfish zijn geholpen. Geholpen met voedsel, drinken, kleding, onderdak, vervoer en medische hulp. En daarnaast – en dat is ook erg belangrijk – menselijke aandacht. De verhalen van Syriërs die de oorlog en IS ontvluchten en de verhalen van Afghanen die vluchten voor de Taliban zijn te erg voor woorden. Er wordt een beroep op ons allemaal gedaan om deze mensen te helpen. En ieder doet wat hij kan. Dat is het motto van Starfish (in het Grieks ‘Asterias’). Mocht iemand meer achtergrond willen hebben van Starfish, dan verwijzen we jullie naar onze website:  www.asterias-starfish.org/en

 

Nogmaals enorm bedankt!

 

Namens het Starfish Team
Angelique en Onno Bos (lid bestuur)

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

© Copyright Lionsclub

IJsselstein-Lopikerwaard 2016

Privacy disclaimer

Naam van de instelling: Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard
Rechtsvorm: Vereniging

KvKnummer (RSIN): 808276050

  • Facebook - White Circle