top of page
  • Foto van schrijverLionsclub IJsselstein

Grote donatie Lions aan Prinses Máxima Centrum

Op 7 juni 2019 konden twee leden van Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard met gepaste trots een cheque van € 55.000 overhandigen aan Prof. M. van den Heuvel en twee van haar collega's van het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Met dit geld zal het onderzoek naar vruchtbaarheidsbehoud bij kinderen die op jonge leeftijd geconfronteerd worden met kanker verder worden uitgebreid.

De cheque werd uitgereikt als uitvloeisel van het op 13 april 2019 door de Lions georganiseerde Galadiner in het Nieuwegeins Business Center, waar een 160-tal personen deelnam aan een fundraisingdiner voor dit goede doel. Het diner, inclusief een veiling van een aantal mooie kavels en een verloting, kende een geweldige opbrengst, die nu aan het Prinses Máxima Centrum beschikbaar is gesteld.

Nooit eerder in haar 36-jarige geschiedenis schonk de Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard zo'n groot bedrag aan één goed doel.

34 weergaven0 opmerkingen
bottom of page