lionsclub ijsselstein-lopikerwaard

28 Jan 2016

Dankzij de Korenmolen de Windotter en Jon Karelse intercoiffure hebben we een hele gave prijs voor het winnende team van de voedingsquiz tijdens de finale op 5 april a.s.
Het winnende team wint namelijk een tour door de molen inclusief proeven van vers gebakken brood, een drankje en een presentje voor mee naar huis.
De...

24 Jan 2016

Inmiddels een hele bekende sponsor van menig initiatief in IJsselstein-Lopikerwaard is de Plus supermarkt van Jaap Schimmel.
We hebben J. Schimmel bereid gevonden om hoofdsponsor te worden van Junior Kook Chef 2016.

Dat betekent voor ons dat we daar een heleboel mooie zaken voor gaan regelen. Bijvoorbeeld alle kookingre...

20 Jan 2016

Dankzij Tuincentrum Huiting & zn in Vianen hebben wij wederom een fantastische hoofdprijs kunnen realiseren. Maar liefst 500 euro te besteden bij Huiting aan groene voorzieningen. Bijvoorbeeld moestuinen ingrediënten en materialen om gezonde voeding te kweken of een mooie perenboom voor in de schooltuin. De waardechequ...

7 Jan 2016

Ook dit jaar heeft Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard, onder auspiciën van zijn fundraising-commissie, de zo langzamerhand traditioneel geworden "Kerststollenactie" gehouden. Deze actie, waarbij de club probeert zoveel mogelijk kerststollen van de IJsselsteinse bakkerij Aelbers te verkopen en waarbij een bepaalde marge...

Please reload

Recente berichten

Please reload

Archief

Please reload

HET LAATSTE NIEUWS

© Copyright Lionsclub

IJsselstein-Lopikerwaard 2016

Privacy disclaimer

Naam van de instelling: Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard
Rechtsvorm: Vereniging

KvKnummer (RSIN): 808276050

  • Facebook - White Circle