© Copyright Lionsclub

IJsselstein-Lopikerwaard 2016

Privacy disclaimer

Naam van de instelling: Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard
Rechtsvorm: Vereniging

KvKnummer (RSIN): 808276050

  • Facebook - White Circle

zaterdag 1 juni 2019

Lions Classic Car

Lions Classic Car event 2019

"Passion for the Past"

De veiligheidsinstanties hebben uitdrukkelijk bepaald dat we maximaal 60 auto’s in de binnenstad mogen hebben.

Dat aantal is ondertussen bereikt. Dat betekent dat u helaas niet meer kunt inschrijven. Wel is het mogelijk dat u zich inschrijft op de wachtlijst, zodra er iemand, om welke reden dan ook uitvalt, nemen we contact met u op of u alsnog de opengevallen plaats wilt innemen. Stuur een email naar welkom@lionsclassicar.nl met het verzoek om op de wachtlijst te komen voor het Lions Classic Car 2019. Vermeld uw mobiele nummer en merk/type old timer.

Onze excuses voor eventuele ongemakken.

Beste Classic Car liefhebber,

Welkom op de website van het Lions Classic Car Event 2019. Het evenement zal op zaterdag 1 juni 2019 wederom georganiseerd worden in de historische binnenstad van IJsselstein.

Dit wordt de derde uitvoering van dit IJsselsteinse publieksevenement. Na het grote succes van vorig jaar hebben wij opnieuw veel positieve reacties gekregen van deelnemers, publiek en de IJsselsteinse middenstand. Daarom hebben wij als Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard besloten dit een jaarlijks evenement te laten zijn.

We houden vast aan een aantal zaken waarvan met name de deelnemers hebben aangegeven deze als plezierig te ervaren:

·        een compact evenement in de gezellige binnenstad;

·        direct contact tussen deelnemers en publiek;

·        een gezamenlijke afsluiting na afloop van de rit bij Schilte;

·        een langere tourrit in de omgeving, waarbij we nog uitdagender wegen hebben gevonden;

·        onderweg een mogelijkheid voor een korte rustpauze.

De opbrengsten gaan ook dit jaar naar een goed doel. Dit jaar is het goede doel De Stichting Cabauwse Molen, waar u op deze pagina meer over kunt lezen. Het inschrijfgeld bedraagt desondanks € 15,- per classic car. We hebben een aantal actieve sponsors bereid gevonden ons te ondersteunen. We hopen daarmee maximaal De Stichting Cabauwse Molen te kunnen ondersteunen bij de financiering van het noodzakelijke restauratieplan van de Molen.

Het thema van het Classic Car Event 2019 is: ‘Passion for the Past’. De verbinding tussen historische klassiekers, de historische binnenstad, maar ook de verbinding met de klassieke wipwatermolen, een unieke landmark in de Lopikerwaard.

Wat we in ieder geval koesteren is de gemoedelijke sfeer en gezelligheid, zoals we die vorig jaar hebben ervaren. Met maximaal 100 auto’s blijft het evenement exclusief en wij hopen op een minstens zo mooie uitvoering als in 2018.

Wilt u deelnemen, dan kunt u via het ticketkantoor een deelnamebewijs aanschaffen voor 15 euro per auto.
Deze deelnamebewijs geeft u het recht op deelname aan de Classic Car show in de binnenstad van IJsselstein, deelname aan de tourrit, koffie en iets lekkers en een lunchpakket voor 2 personen.

Wij zien u graag op 1 juni aanstaande in het altijd gezellige IJsselstein.

 

 

Vriendelijke groet,

namens Lions IJsselstein-Lopikerwaard, Stuurgroep Classic Car Event 2019